reklam
reklam
39,9584 %0.32
47,0584 %0.42
4.200,55 % -1,30
108.163,47 %0.789
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Milletvekili Hasan Çilez’e Hemşehrilerinden Yoğun İlgi

Milletvekili Hasan Çilez’e Hemşehrilerinden Yoğun İlgi

AK Parti Milletvekili Hasan Çilez’e Amasya’dan yoğun ziyaretçi ilgisi. Detaylar haberimizde…

Haberleri

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Amasya ve ilçelerinden gelen çok sayıda hemşehrisini makamında ağırlayarak, birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Suluova, Merzifon ve Amasya merkezden gelen vatandaşlar, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Milletvekili Çilez’e bölgeye dair düşüncelerini iletme imkanı buldu. 

Milletvekili Hasan Çilez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gerçekleştirdiği görüşmelere dair memnuniyetini ifade ederek şu açıklamalarda bulundu: 

Suluovalı hemşehrilerimiz Hasan Bulakbaşı ve Elif Bulakbaşı’na nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Hemşehrilerimiz Halil İbrahim Genç, Esra Alabuğa, İsmail Gökhan Alabuğa, Suluova Boyalı Köyü Muhtarımız Dursun Değirmenci ve genç kardeşlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Ayrıca İl Başkan Yardımcımız Cihan Tekin, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Sayar ve hemşehrimiz Oğuzhan Demirci'ye de ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Merzifonlu hemşehrilerimiz Cemile Dülger, Müzeyyen Dülger ve Kübra Nur Yaldızbaş’a da gönülden teşekkür ediyorum.” 

Milletvekili Çilez, yapılan bu ziyaretlerin sadece bir nezaket ziyareti olmanın ötesinde, halk ile birebir iletişim kurma ve sorunları doğrudan dinleyerek çözüm üretme sürecinin bir parçası olduğunu ifade etti. 

Hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül köprüleri, bizi daha güçlü ve kararlı kılıyor. Amasya’mızın her ilçesinden gelen vatandaşlarımızın talep ve önerilerini önemsiyor, hep birlikte daha güzel bir Amasya inşa etme gayretimizi sürdürüyoruz.” dedi. 

Ziyaretlerde bölgesel kalkınma, köy hizmetleri, gençlik çalışmaları ve sosyal projeler gibi çeşitli başlıklarda fikir alışverişi yapılırken, Milletvekili Çilez, tüm konuları yakından takip ettiğini ve çözüm için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirtti. 

KAYNAK: Gülben Güley
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *