Özkal Atal ve ekibinin göreve gelmesinin ardından geleneksel hale gelen Cumhuriyet Baloları’na Atatürkçü Düşünce Derneği Merzifon Şubesi bir yenisini daha 25 Ekim tarihinde ekliyor.
ADD Merzifon Şube Başkanı Özkan Atal tüm Merzifon halkını 29 Ekim Cumhuriyet Balosu’na davet ederek, “ADD Merzifon Şubesi olarak ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine imkanlar dahilinde burs veriyoruz. Bu burslarımızı da kesintisiz bir şekilde devam ettirmek adına çeşitli organizasyonlar düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi gelirinin tamamı bursiyer öğrencilerimiz yararına olan 29 Ekim Cumhuriyet Balomuzu düzenleyeceğiz. 25 Ekim Cumartesi günü saat 18.30’da Bahçelievler Kültür Sarayı’nda düzenleyeceğimiz baloya tüm halkımızın katılarak destek vermelerini bekliyoruz” dedi.
Başkan Atal, 25 Ekim tarihinde düzenlenecek olan Cumhuriyet Balosu’na katılmak isteyenlerin davetiyelerini almak için kendisi ile irtibata geçebileceklerini de belirtti.