reklam
reklam
40,2150 %0.1
46,9729 %0.23
4.340,30 % 0,50
116.672,55 %-4.051
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Kaymakam Ahmet Karaaslan: “15 Temmuz, Birlik ve İnancın Zaferidir”

Kaymakam Ahmet Karaaslan: “15 Temmuz, Birlik ve İnancın Zaferidir”

Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan, 15 Temmuz’un bir milletin cesaretle yazdığı destan olduğunu vurgulayarak birlik ve kararlılık mesajı verdi.

Merzifon Kaymakamı Ahmet Karaaslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişiminin, Türk milletinin azmi, cesareti ve inancıyla bertaraf edildiğini vurguladı.
Kaymakam Karaaslan, o gece milletin bayrağına, demokrasisine ve devletine sahip çıktığını belirterek, “15 Temmuz, milletimizin istiklaline ve istikbaline kasteden hainlere karşı gösterdiği büyük direnişin ve kararlılığın adıdır. Aziz milletimiz, dünyaya örnek olacak bir destan yazmıştır.” dedi.
Açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara çıkan vatandaşların tanklara, silahlara ve ihanet planlarına karşı bedenlerini siper ettiğini ifade eden Karaaslan, “Bu duruş, vatan sevgisinin ne kadar güçlü ve sarsılmaz olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.” ifadelerini kullandı.
Karaaslan açıklamasının devamında, 15 Temmuz’un sadece bir direniş değil, aynı zamanda **birlik, beraberlik ve inancın zaferi** olduğuna dikkat çekti. “Aziz şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı korumak ve gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde devretmek, hepimizin ortak görevidir.” diye konuştu.
Açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü idrak ederken; başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

KAYNAK: Gülben Güley
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *