Suluova halkına yönelik gölet, dere, ırmak ve barajlarda boğulma tehlikesine karşı İlçe Jandarma Komutanlığı uyarılarda bulundu.
Suluova İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan duyuruda, Yaz aylarının gelmesi ve hava sıcaklıklarının yükselmesi ile vatandaşların öncelikle can güvenliği ile mal güvenliğinin sağlanması, meydana gelmesi muhtemel suda boğulma veya müessif olayları önlemek amacıyla özellikle halkın piknik yapmak için yoğun olarak kullandığı Yedikır Baraj Göleti, Derinöz Baraj Göleti, Yolpınar, Oğulbağı ve Kolay Göletleri ile diğer köylerde bulunan göletlere hiçbir şekilde girilmemesi konusunda İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerekli uyarılar yapılarak ve önlemler alınmaya başlandı.
İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından söz konusu baraj, gölet ve çevreleri yaz ayları boyunca kontrol edilecek, uymayan vatandaşlara idari yaptırımlar uygulanabileceği belirtildi. Tüm vatandaşların bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri ve üzücü olaylarla karşı karşıya kalmamaları için tedbirlere uymaları gerektiği bildirildi.

KAYNAK: Suna Karakuzu

18 Mayıs 2025 Günlük Burç Yorumları: Aşk, Para ve Kararlarla Dolu Bir Gün Seni Bekliyor!
#ASTROLOJİ / 18 Mayıs 2025

Ajda Bileziğin Havası Sönüyor: 2025’in Yeni Trendi Maraş Burma ve Başak Bilezikler!
#KADIN / 18 Mayıs 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *