44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
70.788,56 %-2.736
Amasya
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Gençlerin akıl oyunları dünyası ilgi gördü

Gençlerin akıl oyunları dünyası ilgi gördü

DÜZCE (İHA) – Akçakoca Gençlik Merkezi tarafından yürütülen ’Gençlerin Akıl Oyunları Dünyası’ yerel projesi kapsamında, Osmaniye İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi bünyesinde sınıf turnuvaları düzenlenmeye devam ediyor. 
Turnuvalarda öğrenciler, strateji, dikkat, hafıza ve problem çözme becerilerini geliştirmeye yönelik çeşitli akıl ve zeka oyunlarında yarıştı. Etkinlikler sayesinde öğrencilerin analitik düşünme yeteneklerinin desteklenmesi, özgüven kazanmaları ve takım çalışması bilincinin artırılması hedeflendi. Yoğun ilgi gören turnuvalar boyunca öğrenciler hem eğlenceli vakit geçirdi hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak deneyimler kazandı. Öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleşen etkinliklerin, öğrenmeyi eğlenceli hale getirerek kalıcı kazanımlar sağladığı ifade edildi. 
Yetkililer, çocukların ve gençlerin sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyen bu tür projelerin önemine dikkat çekerek, eğitim ve atölye çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde devam edeceğini belirtti. 
 

genclerin-akil-oyunlari-dunyasi-ilgi-gordu

genclerin-akil-oyunlari-dunyasi-ilgi-gordu

genclerin-akil-oyunlari-dunyasi-ilgi-gordu

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *