44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
71.080,72 %0.412
Amasya
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM DURKAYA: ÇORUM FK’YI YALNIZLAŞTIRMAK ŞEHRE YAPILACAK EN BÜYÜK İHANET OLUR!

DURKAYA: ÇORUM FK’YI YALNIZLAŞTIRMAK ŞEHRE YAPILACAK EN BÜYÜK İHANET OLUR!

Ankara’da yaşayan Çorumlu iş insanı Halis Durkaya, Arca Çorum Futbol Kulübü'nü yanlızlaştırmanın Çorum'a yapılacak en büyük ihanet olduğunu ifade etti.
Geçmiş dönemlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adayı olan, onun ötesinde bugün tarihin tozlu sayfalarında yerini alan Efsane Çorumspor'da yöneticilik yapan ve o süreçte de kulübe ciddi maddi ve manevi katkı sağlayan iş insanı Halis Durkaya, kulüplerin şirketleşme yoluyla özellikle ekonomik anlamda gelir-gider dengesini saglayabildiği ifade etti. Durkaya, şirketleşmenin kişinin ya da kurumun malı olarak değerlendirdirilmemesi gerektiğini vurguladı.
Çorum Futbol Kulübü'nün bugün gelinen noktada şehrin dışa açılan en önemli penceresi olduğunun altını çizen Halis Durkaya, Çorumluyum diye herkesin takımına sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Yıllardır kulüplerin dernek statüsünde yönetilmesini doğurduğu sonuçları bugün en net örnekleriyle görebildiklerini dile getiren Durkaya, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi: "yıllarca dernek anlayışıyla yönetilen kulüplerin akıbetleri bugün ortada. Bir kısmı tarih oldu. En bariz örneklerden biri de Çorumspor.
Çorum FK, ARCA'nın büyük özverisi ile bugün ülkede adından söz ettiren bir kulüp haline gelmiştir.
Kulübün bir şirkete bağlı olması Çorum'a kattığı değerleri ortadan kaldırmaz. Milyon dolarlar daha harcansa bu kadar reklam yapma şansımız yoktu. Başarı ya da başarısızlık aidiyat duygunuzu gölgelemez. Çorum'un adının varolduğu herşey bizim için kutsal ve önemli bir değerdir. 
Bu vesileyle bize Süper Lig hayali kurduran başta ARCA'nın mimarları İsmail Terlemez ve Savaş Balçık olmak üzere Kulüp Başkanı Baran Korkmazoğlu ve yönetimine Çorum sevdalısı olarak sonsuz teşekkür ediyorum. 
Çorum Futbol Kulübü önemli bir marka ve bunu yanlızlaştırmak bu şehre yapılacak en büyük ihanet olur."

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *