reklam
reklam
38,8345 %-0.05
43,6371 %0.54
4.033,33 % 0,81
102.660,39 %-0.808
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM 'Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Şair 100 Şiir' kitabı hazırlandı!

'Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Şair 100 Şiir' kitabı hazırlandı!

Haberleri

Merzifon Kaymakamlığı koordinesinde, ilçede öğrenim gören öğrencilerin şiirlerinden oluşan ’Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Şair 100 Şiir’’adlı  kitap hazırlandı.

Kaymakamlık koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kültür-sanat faaliyetleri kapsamında, ilçe ortaokul ve liselerinde öğrenim gören öğrencilerin şiirlerinden oluşan ’Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Şair 100 Şiir’’ kitabı hazırlandı.

Kaymakamlık kültür yayını olacak  eserin ortaya konulmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Kaymakam Güldoğan, tüm öğrencilere başarılar dilediğini belirterek yaptığı açıklamasında; “ Merzifon Kaymakamlığı olarak “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Şair 100 Şiir” projemizle öğrencilerimizin yüreklerine dokunmak, onlara doğal eğilimlerine göre kendilerini geliştirebilecekleri imkanları sunmak istedik. Biliyoruz ki her çocuk uygun ortam ve yeterli imkana kavuştuğunda eğilimli olduğu alanda gerçek potansiyelini ortaya koyabilir, başarıyı yakalayabilir.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Şair 100 Şiir” projemizle hem tarihe not düştük,  hem de şiir yazan öğrencilerimizin şiirlerini bu kitapta toplayarak edebiyata eğilimli olan öğrencilerimizi teşvik ettik. Ümit ederim ki bu kitaptaki şiirler çocuklarımızın yazma hevesi ve cesaretini daha da artırır ve bundan sonra da yazmaya devam ederler. Bizler de amacımıza ulaşmanın mutluluğu ile onların eserlerini okuruz” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: Meryem Altunay
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *