reklam
reklam
41,9504 %0,52
48,9520 %0,79
5.727,34 % -1,65
108.873,63 %1.608
Amasya
Parçalı bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM “ÇORUM’DA DEĞİŞİM ZAMANI” EKİBİNDEN TBMM’YE ÇIKARMA!

“ÇORUM’DA DEĞİŞİM ZAMANI” EKİBİNDEN TBMM’YE ÇIKARMA!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 2026 seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren “Çorum’da Değişim Zamanı” ekibi, Ankara’da önemli temaslarda bulundu.
Başkan Adayı Erkan Dalyan ile ekip üyeleri Ali Evlüce, Halil Erkan, Murat Erdal, Murat Kılıçoğlu, Onur Kalaycı ve Onur Şamlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Çorum Milletvekillerini ziyaret ederek şehrin sanayi ve kalkınma vizyonuna ilişkin istişarelerde bulundu.
Heyet, ilk olarak AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya ile bir araya geldi. Ziyarette, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) kazandırdığı ivme, yeni OSB alanlarının kurulması, sanayi bölgelerinin genişletilmesi ve Çorum’un hızlı tren hattı ile yakalayabileceği ekonomik fırsatlar üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.
Başkan Adayı Erkan Dalyan, “Manifestomuzda yer alan yeni OSB projeleri, Endüstriyel Zone vizyonu ve üretim gücünü artıracak adımlarla Çorum’u sanayide daha rekabetçi hale getirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda, Çorumlu kadınların el emeğiyle üretilen seramik Hitit Güneş Kursu, milletvekillerine hediye edilerek günün anısına takdim edildi.
Aynı gün “Çorum’da Değişim Zamanı” ekibi, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ı da TBMM’de ziyaret etti. Görüşmede; şehrin sanayi, ticaret ve istihdam hedefleri, üniversite–sanayi iş birliği ve yeni yatırım alanlarının geliştirilmesi konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
CHP Milletvekili Tahtasız’a ise Hitit Güneş Kursu ve Çorum Müzesi silüetini taşıyan özel bir seramik çalışma hediye edildi.
Ankara ziyaretleri hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Adayı Erkan Dalyan, “Çorum’un sanayi, ulaşım ve enerji vizyonunu güçlendirmek için tüm paydaşlarla aynı masa etrafında buluşuyoruz. Hedefimiz, daha güçlü, daha üretken bir Çorum inşa etmek.” dedi.
“Çorum’da Değişim Zamanı” ekibi, önümüzdeki dönemde de şehrin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projeler ve ziyaretlerine devam edeceğini açıkladı.
KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *