reklam
reklam
39,9584 %0.32
47,0584 %0.42
4.200,55 % -1,30
108.180,01 %0.784
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM CHP Merzifon İlçe Kadın Kolları Başkanı Köroğlu; "Kemal Dedeleri Olarak Gönlümüzde Kal"

CHP Merzifon İlçe Kadın Kolları Başkanı Köroğlu; "Kemal Dedeleri Olarak Gönlümüzde Kal"

“Her seçimde umut olduk, sevdamız hiç eksilmedi… Şimdi ise yeni bir yolculuğa başladık, desteğini arkada hissetmek istiyoruz.” Detaylar haberimizde…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merzifon İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazilet Köroğlu, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben yaptığı duygusal açıklama ile kamuoyunun dikkatini çekti. Köroğlu, uzun yıllar süren siyasi mücadelede Kılıçdaroğlu’na duydukları sevgi ve sadakatin altını çizerken, artık yeni bir dönemin başladığını ve bu süreçte Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu liderliğinde umutların yeniden yeşerdiğini vurguladı. 

“Seni Hep Sevdik, Her Seçimde Umutlandık” 

Fazilet Köroğlu açıklamasında, CHP tabanında yıllardır süregelen mücadeleye dair duygularını şu sözlerle ifade etti: 

“Seni çok sevdik, her seçimde ‘bu sefer kazanacağız’ diye büyük umutlarla elimizden geleni yaptık. Her seferinde kaybetsek de seni sevmeyi bırakmadık. Yeniden umutlandık, yine umutla peşinde olduk ama olmadı Sayın Genel Başkanım.” 

Açıklamasının devamında Köroğlu, yıllar süren mücadelenin ardından partinin artık farklı bir yönelime ihtiyaç duyduğunu belirterek, gençlerin içinde bulunduğu karamsarlık ortamına dikkat çekti. 

“Yeni Bir Umudun Peşindeyiz, Lütfen Gölge Etme” 

Köroğlu, özellikle gençlerin yaşadığı umutsuzluk ortamına değinerek, son dönemde CHP'de oluşan değişim rüzgarının bu karamsarlığa bir ışık yaktığını ifade etti. Köroğlu, “Şimdi yeni Genel Başkanımız Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu ile yeniden umutlandık, binlerce insana umut olduk” diyerek, CHP'nin gelecek vizyonuna dair beklentilerini dile getirdi. 

“Belki de hiç bu kadar yaklaşmamıştık mutlu sona... Gençlerimiz mutsuz, umutsuz, gelecek kaygısı ile bitap düşmüşken bir ışık parlamıştı yeniden. Onu da ellerinden alma, ne olur arkalarında ol.” 

“Kemal Dedeleri Olarak Gönüllerinde Kal” 

Köroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, onun bir “dava insanı” olarak her zaman saygı ve sevgiyle anılacağını belirtti: 

“Kemal Dedeleri olarak gönüllerinde, yüreklerinde, anılarında kal. Saygılarımla.” 

Fazilet Köroğlu’nun bu içten açıklaması, hem CHP’liler hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Parti tabanında değişim sürecine destek veren seslerden biri olan Köroğlu, duygusal ifadeleriyle tabanın hassasiyetlerini ve beklentilerini bir kez daha gözler önüne serdi. 

KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *