reklam
reklam
38,7505 %0.36
43,6658 %0.31
4.144,76 % 1,00
103.916,66 %4.662
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Az bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM “Bir Dikili Fidanı olanın Ülkesine Yüzlerce Yıl Faydası Olur”

“Bir Dikili Fidanı olanın Ülkesine Yüzlerce Yıl Faydası Olur”

Haberleri

Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Samsun Orman Fidanlık Müdürlüğü 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarında yerini aldı.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını 18-22 Ekim 2023 tarihleri arasında ziyaretçilere açtı.
Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, T.C.  Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Birliği, başta olmak üzere birçok kurumun destek ve işbirlikleri ile hazırlanan fuara; Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Samsun Orman Fidanlık Müdürlüğü olarak “Bir Dikili Fidanı olanın Ülkesine Yüzlerce Yıl Faydası Olur” sloganıyla açılan  stantta  fidanlıklarda üretilen; Orman Fidanı Türleri , tıbbi ve aromatik ve süs bitki türleri  sergilenerek ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.
TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 18-22 Ekim 2023 tarihinde açılışı yapılan Fuara; Samsun İli Protokolü,  Fidanlık Müdürü Alpaslan Kadı, Müdür Yardımcısı Musa Kalkan, Fidanlık Şefleri, Deniz Aslıhan Yaşar personel firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
Fuarda ziyaretçilere; Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Samsun Orman Fidanlık Müdürlüğü bünyesinde yetiştirilen yapraklı ve ibreli orman fidanı türleri, tıbbi ve aromatik bitki türleri ve süs bitkilerinin stant alanında tanıtımı yapıldı. Standı ziyaret eden misafirlere Fidanlık Müdürlüğünün ve fidanlığın tanıtımı yapılarak yetiştirilen fidan türleri, yetiştirme teknikleri, bölgenin flora yapısını içeren el broşürleri ve fidan dağıtımı yapıldı.

KAYNAK: Meryem Altunay
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *