Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya İl Kadın Kolları Başkanı Selma Torun, Ramazan Bayramı dolayısıyla Taşova’da düzenlenen programda partililerle bir araya geldi. Bayramın manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları öne çıktı.
Taşova’da “baba ocağı” olarak nitelendirdiği ortamda partililerle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Torun, programa Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı ve çok sayıda partilinin katıldığını belirtti. Samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında, bayramın huzuru ve mutluluğu birlikte paylaşıldı.
Selma Torun yaptığı açıklamada, “Taşova’da baba ocağımızda, birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini yaşadık. Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcımız ve kıymetli partililerimizle bir araya gelerek bayramın huzurunu ve mutluluğunu paylaştık” ifadelerine yer verdi.
Bayramların toplumsal birlikteliği güçlendiren özel günler olduğuna dikkat çeken Torun, aynı hedefler doğrultusunda kenetlenmenin önemine vurgu yaptı. “Aynı inanç, aynı umut ve aynı kararlılıkla omuz omuza olduğumuzu bir kez daha hissettik” diyen Torun, bu birlikteliğin geleceğe dair umutları daha da güçlendirdiğini belirtti.
Dayanışmanın önemine de değinen Torun, bayramların kardeşlik duygularını pekiştiren önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, “Bayramlar; kardeşliğimizi pekiştiren, dayanışmamızı büyüten en özel zamanlardır. Dayanışmamızın büyüdüğü nice bayramlara” dedi.
