Gümüşhacıköy Kütüphane Müdürü Mustafa Barbak, Cumhurbaşkanı’nın tensipleri ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin takdiriyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyeliği görevine seçilen hemşehrisi Hasan Davulcu için bir tebrik mesajı yayımladı.
Barbak, mesajında Hasan Davulcu’nun uzun yıllardır kamuda yürüttüğü başarılı görevlerle hem Amasya’ya hem de Gümüşhacıköy’e gurur yaşattığını belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı iken Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Gazi Meclisimizin yüce takdiriyle RTÜK üyeliği görevine seçilen, emeklerini bizden ve ilçemizden esirgemeyen gururumuz Hasan Davulcu kardeşime yeni görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Gümüşhacıköy’de büyük memnuniyetle karşılanan bu atama, ilçede hemşehrilik gururu yarattı. Hasan Davulcu’nun yeni göreviyle birlikte medya ve yayıncılık alanında önemli çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Barbak, Davulcu’nun bilgi birikimi ve kamu tecrübesiyle ülke yönetimine katkı sunacağına inandığını ifade etti.
Mustafa Barbak, mesajında ayrıca kamu hizmetinde özveriyle çalışan tüm bürokratlara teşekkür ederek, “Gümüşhacıköy’ümüzden böylesine önemli görevlere gelen değerli isimlerle gurur duyuyoruz. Bu başarılar, gençlerimiz için de ilham kaynağı olmaktadır” dedi.