Amasya’da kamu kurumları ve akademik çevreler arasındaki iş birliğini güçlendirmeye yönelik ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda, Amasya Üniversitesi Sosyal ve Stratejik Araştırmalar Merkezi (AÜSSAM) yönetimi ile Tapu Müdürlüğü temsilcileri, Amasya Valisi Önder Bakan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Yusuf Bahadır Keskin, müdür yardımcıları Sermin Asıl ve Cem Yücetürk yer alırken; Tapu Müdürü olarak görevlendirilen Ahmet Uçar ile Tapu Müdür Yardımcısı Ahmet İpek de ziyarete katıldı.
Gerçekleşen ziyarette, Amasya’da yürütülen akademik çalışmalar ve kamu hizmetleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. AÜSSAM yönetimi, merkez bünyesinde yürütülen sosyal ve stratejik araştırmalar hakkında Vali Bakan’a bilgi verirken, şehrin gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Tapu Müdürlüğü temsilcileri ise yeni görevleri kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, hizmet kalitesinin artırılması yönünde atılacak adımları paylaştı. Vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine vurgu yapılan görüşmede, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi.
Vali Önder Bakan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Amasya’nın gelişimi için akademik ve idari iş birliklerinin büyük önem taşıdığını belirtti. Kamu kurumları ile üniversiteler arasındaki güçlü iletişimin şehre önemli katkılar sunduğunu ifade eden Bakan, ziyaretçilere çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
