Amasya İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Arslan, il genelinde tarım ve hayvancılık faaliyetlerini desteklemeye yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Divan Hayvancılığı ziyaret eden Arslan, işletme hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret sırasında tesisi gezen ve yürütülen besi işlemlerini yerinde inceleyen İl Müdürü Ahmet Arslan, işletmenin ARİ İşletme statüsüne kavuşması için ilk adımların atıldığını belirtti. Arslan, bu sürecin Amasya hayvancılığı için önemli bir kazanım olacağını vurguladı.

İl Müdürü Arslan, ülke ekonomisine katkı sunan üreticilerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Ülkemize katma değer üretmek için var gücüyle çalışan bütün üreticilerimizin destekçisiyiz. Amasya’da hayvancılığın gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.