reklam
reklam
39,8026 %-0.25
46,8367 %-0.19
4.215,33 % 0,35
107.509,99 %-0.028
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Haftalık Olağan Toplantı Gerçekleştirildi

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Haftalık Olağan Toplantı Gerçekleştirildi

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu başkanlığında, eğitim-öğretim çalışmaları değerlendirildi ve gelecek planlamaları yapıldı. Detaylar haberimizde...

Haberleri

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu başkanlığında, Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü idari kadrosunun katılımıyla haftalık olağan Eğitim-Öğretim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Eğitim Müfettişleri Başkanı Mahmut Keskiner, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Alpaslan Kanar ve Bilal Baysal, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Cebrail Baran, Celalettin Kapusuz ve Hayriye Tüfekci de katıldı.

Toplantının ana gündem maddesi, Amasya’daki eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel değerlendirilmesi oldu. Gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan eğitim-öğretim projeleri ve faaliyetleri detaylı bir şekilde ele alındı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, toplantıda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alarak, birim amirlerinin görüşlerini dinledi.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde, eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik stratejiler tartışıldı. Eğitim Müfettişleri Başkanı Mahmut Keskiner, yürütülen denetimlerin daha verimli hale getirilmesi adına yapılacak yeni düzenlemeler hakkında katılımcılara bilgi verdi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Alpaslan Kanar ve Bilal Baysal, okullarda öğretim süreçlerini iyileştirecek yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, her bir birim amirinden sorumlu oldukları alanlarla ilgili brifing aldı. Bu brifingler, Amasya’daki okullarda yürütülen eğitim-öğretim çalışmalarının daha etkin hale getirilmesi için önemli bilgiler sundu. Katipoğlu, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yaptı ve süreçlerin daha verimli bir şekilde ilerlemesi için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından, Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun teşekkür ve iyi dilekleriyle sona erdi. Katipoğlu, toplantıya katılan tüm idari kadroya özverili çalışmaları için teşekkür ederek, Amasya’daki eğitim alanında daha güçlü bir işbirliği ile ilerlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen haftalık olağan Eğitim-Öğretim Değerlendirme Toplantısı, eğitimin her alanında daha verimli çalışmalar yapılması adına önemli bir adım oldu. Toplantıda ele alınan konular, eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik çözüm odaklı yaklaşımı pekiştirdi. Eğitim ve öğretimde daha başarılı bir Amasya için tüm paydaşların işbirliği içinde çalışmaya devam etmesi gerektiği vurgulandı.
 

KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *