reklam
reklam
41,2954 %0,29
48,3735 %0,49
4.833,35 % 0,47
111.652,98 %-0.291
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Amasya Belediye Başkanı’ndan vatandaşlara: "Hakaretlerinizi silmeyin, savcılıkta hesaplaşacağız"

Amasya Belediye Başkanı’ndan vatandaşlara: "Hakaretlerinizi silmeyin, savcılıkta hesaplaşacağız"

CHP’li Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, kendisine sosyal medyada hakaret ettiğini açıkladığı vatandaşlara, "Hakaretlerinizi silmezseniz sevinirim. Sizinle beraber savcılıkta hesaplaşacağız" sözleriyle seslendi. Avukat olan Sevindi’ye karşı çıkan MHP’li Meclis Üyesi Oğuz Kaan Sütoğlu da, "Gençleri savcılıkta görüşürüz’ diye tehdit ediyorsunuz. Onu yapacağınıza çocukları spora yönlendirecek faaliyette bulunursanız daha iyi olur" dedi. 

"Arkadaşın bir tanesi ‘kalk o koltuktan’ diye yazmış" 
Belediyenin sosyal medya hesabından canlı yayınlanan meclis toplantısında şehri TFF 3. Lig’de temsil eden Amasyaspor’a destek konusunda gelen yorumlara cevap veren olan Başkan Sevindi, "Arkadaşın bir tanesi ‘kalk o koltuktan’ diye yazmış. Öteki başka bir şey yazmış. Tabii ki gençler biz kalkacağız, sizler oturacaksınız. Sizler de Amasyaspor ile baş başa kalacaksınız. Saygı, sevgi çerçevesinde yazdığınız sürece sizlere buradan cevap vereceğiz. Hakaretlerinizi de silmezseniz sevinirim. Sizinle beraber savcılıkta hesaplaşacağız inşallah" diye konuştu. 

"Gençleri tehdit edeceğinize spora yönlendirin" 
Melek Mosso konserine 3 milyon TL olmak üzere belediyenin konserlere yaptığı harcamaları hatırlatan MHP’li Meclis Üyesi Oğuz Kaan Sütoğlu da "1,5 yılda şehirde suyun, temizliğin lüks hale geldiği bir pozisyona geldik. Bahsetmiş olduğunuz, laf vurduğunuz gençleri ‘savcılıkta görüşürüz’ diye tehdit ediyorsunuz. Onu yapacağınıza çocukları spora yönlendirecek faaliyette bulunursanız daha iyi olur" ifadelerini kullandı. 
 

amasya-belediye-baskanindan-vatandaslara-hakaretlerinizi-silmeyin-savcilikta-hesaplasacagiz

amasya-belediye-baskanindan-vatandaslara-hakaretlerinizi-silmeyin-savcilikta-hesaplasacagiz

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *