45,2251 %-0.01
53,3395 %0.78
6.850,79 % 3,39
82.439,82 %1.978
Amasya
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Aktaş’tan Hıdırellez Mesajı

Aktaş’tan Hıdırellez Mesajı

MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Yunus Akif Aktaş, Hıdırellez Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı. Detaylar haberimizde…

Aktaş’tan Hıdırellez Mesajı

MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Yunus Akif Aktaş, Hıdırellez Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda baharın bereketine, milli birlik ruhuna ve kadim kültürel değerlere dikkat çekti. Aktaş, Hıdırellez’in sadece mevsimsel bir uyanışı değil, aynı zamanda kardeşlik, dayanışma ve umut iklimini simgelediğini ifade etti.

 

MHP’li Aktaş mesajında, Hıdırellez’in Türk milletinin en köklü geleneklerinden biri olduğunu belirterek, bu özel günün kültürel hafızadaki önemine vurgu yaptı. Hızır ve İlyas’ın buluşmasını simgeleyen Hıdırellez’in, toplumda paylaşma ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğini dile getirdi.

 

Aktaş açıklamasında, “Doğanın yeniden dirildiği, toprağın bereketle buluştuğu, hayatın tazelendiği müstesna bir zaman dilimi olan Hıdırellez’e bir kez daha ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Mesajında “Terörsüz Türkiye”, “Türk ve Türkiye Yüzyılı” ve “Lider Ülke Türkiye” hedeflerine de değinen Aktaş, milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir anlayışla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Hıdırellez’in umutların yeniden filizlendiği özel bir gün olduğunu belirten Aktaş, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bu mübarek buluşma; bizler için yalnızca tabiatın canlanışı değil, aynı zamanda umudun yeşermesi, dayanışmanın güçlenmesi, paylaşmanın bereketlenmesi ve yeniden dirilişin simgesidir.”

 

MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Yunus Akif Aktaş, mesajının sonunda Hıdırellez Bayramı’nın başta Amasya olmak üzere tüm Türkiye’ye sağlık, huzur, bereket ve esenlik getirmesini temenni ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız