11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla Almus Orman İşletme Müdürlüğü organizasyonuyla, Almus Anaokulu öğrencileriyle birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla okul bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği öncesinde İşletme Müdürü Deniz Yılmaz tarafından; ormanların önemi ormancıların ormanların çoğaltılması ve sağlıklı olarak büyümesi için neler yaptıkları, niçin fidan dikilmesi ve ormanların korunması gerektiği, ormanların canlı yaşamı üzerindeki ve çevresel etkileri üzerinde anlatımda bulunarak çocuklar tarafından sorular cevaplandırıldı.
Ardından nasıl fidan dikilmesi ve nasıl korunması gerektiği hakkında bilgi aktarıldıktan sonra birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi.

KAYNAK: Meryem Altunay

CHP’li Reşat Karagöz: “Gençlik, Değişimin ve Umudun Taşıyıcısıdır”
#SİYASET / 05 Temmuz 2025

Merzifon’dan Anıtkabir’e Anlamlı Fidan: “Gölgeye Değil, Kök’e Talibiz”
#GENEL / 05 Temmuz 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *