Türkiye'nin yerli otomobili Togg Amasya Macit Zeren Fen Lisesinde öğrencilerle buluşturularak tanıtıldı.
Yerli otomobil Togg'un tanıtım etkinliğine Amasya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hasan Cinbaz, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Tuğba Ulutaş katıldı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yerli ve milli otomobili Togg bayraklar eşliğinde karşılandı. Okulun bahçesinde yerli ve milli otomobili büyük bir ilgi ve beğeniyle inceleyen öğretmen ve öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Öğrenciler kendilerine yerli ve milli otomobil Togg'u inceleme fırsatını sunan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen'e teşekkürlerini ilettiler. Öğrencilerin Togg'a gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, yerli ve milli anlayışın bir ürünü olan Togg'u hep beraber Cumhuriyet'in 100.yıl dönümünde paylaşmanın mutluluğunu ve keyfini yaşadığını belirtti.
Çorum’da Parti Değişti, Yatırım Müjdeleri Geldi
#SİYASET / 14 Mayıs 2026
Başkan Şenol Havza’da Vatandaşları Yalnız Bırakılmadı
#GÜNDEM / 14 Mayıs 2026
Yorumlar
