Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı ve aynı zamanda yeni RTÜK üyesi Hasan Davulcu’yu makamında ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, kamu hizmetinde uzun yıllardır çeşitli görevlerde başarılı çalışmalara imza atan Hasan Davulcu’nun kısa süre önce Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeliğine seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Ziyarette konuşan Rektör Turabi, Davulcu’nun kamu yönetimi alanındaki tecrübesi ve disiplinli çalışmalarıyla RTÜK üyeliğini hak ettiğini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.
Hasan Davulcu ise Rektör Turabi’nin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi dilekleri için teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi temenniler ve başarı dilekleriyle sona erdi.

KAYNAK: Haber Merkezi

Amasya Üniversitesi Sağlıkta Yükselişte: Tıp Fakültesi ve Sağlık Programlarıyla Dikkat Çekiyor
#EĞİTİM / 02 Ağustos 2025

Amasya Üniversitesi SKS Daire Başkanlığı’nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
#EĞİTİM / 02 Ağustos 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *