Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Ankara’da 20., 21. ve 23. Dönem Ardahan Milletvekili Saffet Kaya’yı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Turabi, Kaya’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, kendisinin sahip olduğu tecrübelerin üniversite açısından kıymetli bir rehber niteliği taşıdığını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren eski milletvekili Saffet Kaya ise Prof. Dr. Turabi’ye nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti. Kaya, Amasya Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, her zaman üniversiteye destek olmaya hazır olduğunu vurguladı.
Görüşmede, üniversite ile tecrübe paylaşımı ve akademik çalışmaların toplumsal faydaya dönüştürülmesi konusunda iş birliğinin önemine dikkat çekildi. Amasya Üniversitesi’nin bölgesel kalkınmaya sağladığı katkıların değerli olduğunu dile getiren Kaya, üniversitenin gelişimini ilgiyle izlediğini söyledi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması, hediye takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
KAYNAK: Haber Merkezi
Ekim Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Taşova’da Gerçekleştirildi
#GÜNDEM / 22 Ekim 2025
AK Parti Heyetinden Muhtarlar Günü Ziyareti
#GÜNDEM / 22 Ekim 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
