Merzifon Terziler ve Hazır Elbiseciler Esnaf Odası, üyelerine yönelik 4 gün 3 gece sürecek bir tatil programı organize etti. Oda Başkanı Barış Kurt, tatil programının 13-16 Ekim 2025 tarihleri arasında Antalya Belek’teki Adora Resort Hotel’de gerçekleştirileceğini açıkladı.
Konaklama ve ulaşım ücretlerinin dahil olduğu programın fiyatları ise şöyle belirlendi: tek kişilik oda 29 bin TL, çift kişilik oda 34 bin 750 TL, üç kişilik oda 49 bin 500 TL. Katılım sağlamak isteyen üyelerin en geç 10 Eylül 2025 tarihine kadar odaya müracaat etmeleri gerekiyor.
Başkan Barış Kurt, programın amacının üyelerin yoğun iş temposunun ardından moral ve motivasyon kazanmasını sağlamak olduğunu belirterek, “Hem üyelerimizin bir yılın yorgunluğunu ve stresini atmasını hem de keyifli vakit geçirerek moral depolamalarını istedik. Güzel bir organizasyon olacağına inanıyorum ve tüm üyelerimizi davet ediyorum” dedi.
Merzifon Terziler ve Hazır Elbiseciler Esnaf Odası, bu tür sosyal etkinliklerle üyeler arasındaki dayanışmayı güçlendirmeyi ve mesleki birlikteliği pekiştirmeyi hedefliyor.

KAYNAK: Nedime Soku

AK Parti Merzifon Teşkilatı 24. Kuruluş Yılını Kutluyor
#SİYASET / 13 Ağustos 2025

Okul Kıyafetlerinde 35 Yıllık Tecrübe
#GÜNDEM / 13 Ağustos 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *