Merzifon Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz kursları, yaz tatilini verimli geçirmek isteyen öğrenciler için yoğun bir tempoyla sürüyor.
Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Fatih Gökçe, bu yaz döneminde El Sanatları, İngilizce, Bağlama ve Gitar olmak üzere 4 branşta kurs açıldığını belirterek, bu sınıflarda toplam 120 öğrencinin eğitim aldığını söyledi. Kursların 20 Ağustos tarihine kadar süreceğini belirten Gökçe, yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla hem branş hem de öğrenci sayısının artacağını ifade etti.
Gökçe ayrıca, yaz dönemi sona erdiğinde normal sezon kurslarının başlayacağını ve yaz kurslarına katılan öğrencilerin büyük bir kısmının bu süreçte de eğitime devam ettiğini vurguladı.
Merzifon Gençlik Merkezi bünyesinde ayrıca Judo, Voleybol, Güreş, Tenis ve Basketbol gibi spor branşlarında da kursların aralıksız devam ettiği bildirildi. Merkez, hem kültürel hem de sportif alanda gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyor.
