reklam
reklam
40,1901 %0.22
47,1146 %0.08
4.335,04 % 1,20
117.567,36 %-0.248
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GENEL Kadastro ve Mülkiyet Komisyon Üyelerine Teşekkür Belgesi

Kadastro ve Mülkiyet Komisyon Üyelerine Teşekkür Belgesi

Orman Genel Müdürlüğü tarafından, orman kadastro ve tescil çalışmalarında gösterdikleri özveri nedeniyle komisyon başkan ve üyelerine teşekkür belgesi verildi.

Orman Genel Müdürlüğü’nün talimatları doğrultusunda Amasya Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yürütülen orman kadastrosu ve 2/B uygulama ile tescil çalışmalarında görev alan komisyon başkan ve üyeleri, 2024 yılı içerisinde gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür belgesi ile taltif edildi.
Devlet ormanlarıyla ilgili ihtilafların çözümüne yönelik sürdürülen bu teknik ve hukuki süreçte görev yapan 64, 67, 118, 119, 122 ve 123 numaralı Kadastro Başmühendislikleri ve komisyon üyeleri, hem bölge içi hem de Elazığ gibi bölge dışı görevlerdeki katkılarıyla dikkat çekti. Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in takdirleriyle, bu komisyonlara teşekkür belgeleri verilmesi kararlaştırıldı.
Bu kapsamda, Samsun Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen programda, teşekkür belgeleri Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer tarafından komisyon başkanları ve üyelere takdim edildi. Törene Bölge Müdür Yardımcısı Zekeriya Beydilli, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Nihat Taflan ve çok sayıda teknik personel katıldı.
Programda konuşan Bölge Müdürü Ferdi Özer, kadastro çalışmalarının sadece teknik bir süreç olmadığını, aynı zamanda ormanların korunması, yönetilmesi ve orman köylüsünün haklarının korunması açısından da büyük önem taşıdığını vurguladı. Özer, ekiplerin zorlu arazi şartlarına rağmen görevlerini büyük bir sorumluluk ve gayretle yerine getirdiklerini belirterek emeği geçen tüm personele teşekkür etti.
Orman Kadastro çalışmaları; orman sınırlarının tespiti, orman vasfını kaybetmiş alanların belirlenmesi ve kamuya ait orman alanlarının tapu tescil işlemlerinin tamamlanması açısından büyük önem taşıyor. Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ise, bu çalışmaları ilgili mevzuatlar çerçevesinde titizlikle sürdürüyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *