Amasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Onur Tüccar ve beraberindeki dernek üyeleri, Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Taşova’nın ekonomik gelişimi, sanayi yatırımları ve istihdam olanakları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette sanayi sektörünün ilçeye kazandıracağı katkılar ve yatırım olanaklarının artırılması konuları ele alındı. Taşova’nın üretim gücünü ve potansiyelini daha etkin kullanabilmesi için yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği görüşmede, kamu ve özel sektör iş birliğinin önemi vurgulandı.
Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp, nazik ziyaretleri dolayısıyla ASİAD Başkanı Onur Tüccar ve dernek üyelerine teşekkür ederek, “İlçemizin ekonomik gelişimi adına yürütülen her türlü yapıcı iş birliğine kapımız açık. Ortak akıl ve istişareyle Taşova’yı daha güçlü bir geleceğe taşımayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. ASİAD heyeti, Taşova’daki iş dünyasıyla yakın temas kurmaya ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.