Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, beraberindeki heyetle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette ATSO Meclis Başkanı Nureddin Güçyetmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Altan Yüce, Mücahit Karabıyık ve Genel Sekreter Hasan Cinbaz da hazır bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Kırlangıç, misafirperverliklerinden dolayı Akgül ve yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
MHP Amasya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirildi. Açıklamada, “Ziyaretlerinden dolayı Amasya Ticaret Odası Başkanımız Sayın Murat Kırlangıç’a, Meclis Başkanımız Nureddin Güçyetmez’e, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mücahit Karabıyık’a, Altan Yüce’ye ve Genel Sekreterimiz Hasan Cinbaz’a teşekkür ederiz. Allah razı olsun, ayaklarına sağlık” ifadelerine yer verildi.
Ziyaretin, Amasya’da kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmesi açısından önemli bir adım olduğu vurgulandı.

KAYNAK: Nedime Soku

CHP’li Reşat Karagöz: “Esnafımızı Yalnız Bırakmayacağız”
#SİYASET / 19 Ağustos 2025

Amasya’da “Yerel Düzey Sağlık Grubu Operasyon Planı” Tatbikatı Yapıldı
#SAĞLIK / 19 Ağustos 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *