reklam
reklam
38,8163 %0.01
43,8473 %0.21
4.102,45 % 1,80
105.641,70 %0.641
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GENEL Amasya DSYB'den Üreticiye Destek: Saha Toplantısında Yol Haritası Belirlendi

Amasya DSYB'den Üreticiye Destek: Saha Toplantısında Yol Haritası Belirlendi

Amasya DSYB, saha ekibiyle gerçekleştirdiği toplantıda üreticilere yönelik hizmetleri ve gelecek dönem planlarını masaya yatırdı.

Merkezi Merzifon'da bulunan Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB), periyodik olarak düzenlediği Saha Ekibi Toplantısı’nın bir yenisini gerçekleştirdi. Birliğin Reşat Altınkaya Toplantı Salonu'nda yapılan buluşmaya teknik personeller yoğun katılım sağladı.
Toplantının ana gündemini, sahada karşılaşılan sorunların tespiti, buzağı küpeleme işlemlerinin koordinasyonu, suni tohumlama uygulamaları sırasında üreticilere teknik destek sağlanması ve hizmet kalitesinin artırılması oluşturdu. Ayrıca, birlik bünyesinde faaliyet gösteren makine parkı, yem kırma tesisi, silaj paketleme hizmetleri, süt toplama sistemleri ve Çitliğim Mağazası gibi hizmetlerin üreticiye daha etkin biçimde ulaştırılması konusunda değerlendirmeler yapıldı.


Sahadaki ihtiyaçların karşılanması noktasında özellikle rasyon planlaması ve yem temini gibi başlıklar üzerinde duran teknik personel, üreticilerin günlük operasyonlarında karşılaştığı sorunlara pratik çözümler üretme amacıyla öneriler sundu.
Toplantıda ayrıca, önümüzdeki dönem için planlanan eğitim çalışmaları ve yayım faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunularak, üreticinin bilgi düzeyinin artırılması ve sürdürülebilir hayvancılık adına atılacak adımlar detaylandırıldı.
Amasya DSYB Başkan Güner Aslan, toplantı sonunda yaptığı açıklamada “Geleceğin İçin Üret Türkiye” vizyonuyla üreticiye her alanda destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *