reklam
reklam
38,7786 %0.39
43,8944 %0.27
4.143,57 % 0,97
104.500,48 %0.968
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Geliri Filistin'e bağışlanacak kermes düzenlendi

Geliri Filistin'e bağışlanacak kermes düzenlendi

Haberleri

Amasya Bülbül Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından geliri Filistin'e bağışlanmak üzere kermes düzenlendi.

Düzenlenen kermese Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürümüz  Mehmet Türkmen katıldı. Kermeste öğrenciler ve aileleri tarafından hazırlanan yiyecekler ve çeşitli ürünler, geliri Filistin'e gönderilmek üzere satışa sunuldu.
Öğrenciler, Gazze'de zor durumda bulunan çocuklara hitaben Arapça mektuplar yazdı. Mektuplar, gönderilmek üzere İHH Amasya Temsilciliğine teslim edildi. Öğrencilerin okumuş oldukları Yasin-i Şerifler, Fetih Sureleri ve hatimlerin duasını Müftü Durmuş Ayvaz yaptı.

Amasya Bülbül Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul bahçesinde düzenlenen programda bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, öğrencileri ve öğretmenleri gösterdikleri duyarlılıktan ve yakaladıkları dayanışma ruhundan dolayı tebrik etti.
 

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *