Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Teşkilatı, yeni dönemde çalışmalarını sürdürürken teşkilata yönelik hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor. Önceki dönem yönetim kurulu üyeleri ile Merzifonlu vatandaşlar, MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Teşkilata Hayırlı Olsun Ziyareti
MHP Merzifon İlçe Teşkilatı, yeni dönemde parti çalışmalarına ara vermeden devam ederken bir yandan da vatandaşları ve partiye gönül veren isimleri ağırlıyor.
Bu kapsamda önceki dönem MHP Merzifon İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Kalıpçı ve Ömer Mızrak ile Mustafa Cengiz, Fahrettin Sevindik ve Ahmet Arıkan, MHP Merzifon İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Ziyaretçiler, MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve yeni dönem Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada teşkilatın yeni dönemde yürüteceği çalışmalar da konuşuldu.
Merzifon Gündemi Değerlendirildi
Gerçekleştirilen ziyarette MHP Merzifon İlçe Teşkilatının çalışmaları ve yeni dönemde yapılması planlanan faaliyetlerin yanı sıra Merzifon gündeminde yer alan konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
İlçe Başkanı Cüneyt Yamak ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden ziyaretçiler, yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalarda başarı temennilerini dile getirdi.
MHP Merzifon İlçe Teşkilatı da yeni dönemde vatandaşlarla bir araya gelmeye, talep ve görüşleri dinlemeye ve ilçe gündemini yakından takip etmeye devam edeceklerini belirtti.
Uğur Kalıpçı’dan Yamak’a Hediye
Ziyaret sırasında önceki dönem MHP Merzifon İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kalıpçı tarafından İlçe Başkanı Cüneyt Yamak’a hediye takdim edildi.
Başkan Yamak, Kalıpçı’ya takdim ettiği hediye dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Buluşmada önceki dönem yöneticileri ile yeni dönem yönetimi arasında teşkilat çalışmaları konusunda da sohbet gerçekleştirildi.
Başkan Yamak’tan Teşekkür
MHP Merzifon İlçe Başkanı Cüneyt Yamak, gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Uğur Kalıpçı, Ömer Mızrak, Mustafa Cengiz, Fahrettin Sevindik ve Ahmet Arıkan’a teşekkür etti.
Yamak ayrıca kendisine hediye takdim eden Uğur Kalıpçı’ya da teşekkürlerini ifade etti.
MHP Merzifon İlçe Teşkilatından yapılan değerlendirmede ise teşkilat kapılarının vatandaşlara açık olduğu vurgulanarak, “Teşkilatımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten vatandaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
