reklam
reklam
39,8447 %0.04
46,9889 %0.34
4.279,71 % 0,48
108.820,17 %-0.413
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler SİYASET Başkan Kargı’dan Mitinge Davet: “Millet İradesine Sahip Çıkıyor”

Başkan Kargı’dan Mitinge Davet: “Millet İradesine Sahip Çıkıyor”

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 5 Temmuz’da Amasya’da düzenlenecek olan miting öncesi esnafı ve sivil toplum kuruluşlarını davet etti

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 5 Temmuz 2025 Cumartesi günü Amasya’da gerçekleştirilecek olan “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi öncesi, ilçe genelindeki esnaf, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşlarını programa davet ettiklerini duyurdu.

Başkan Kargı’dan Mitinge Davet: “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” 1

Başkan Kargı, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Merzifon İlçe Başkanı Hasan Caba, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Köroğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Efecan Sevindik ile birlikte kentte kapsamlı bir davet ve bilgilendirme turu gerçekleştirdiklerini belirtti. Ziyaret ettikleri tüm kişi ve kuruluşların mitinge yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Kargı, “Ümit ediyorum ki tarihinde görülmemiş kalabalıkla bir mitinge hep beraber ev sahipliği yapacağız. Bizlere katkı sağlayan Sayın Milletvekilimize teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

1 / 4
Başkan Kargı’dan Mitinge Davet: “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” 2

“Gerçek Gündem Geçim Derdi”
Yapılan ziyaretlerde yurttaşlarla birebir sohbet etme imkanı bulduklarını belirten Başkan Kargı, halkın öncelikli gündeminin ekonomik sıkıntılar olduğunu bir kez daha sahada gözlemlediklerini dile getirdi.

2 / 4
Başkan Kargı’dan Mitinge Davet: “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” 3

Kargı, “Gezdiğimiz ve sohbet ettiğimiz tüm yurttaşlarımızdan edindiğimiz bilgi doğrultusunda; ekonomimizin çok ciddi anlamda sıkıntı yarattığını, insanların gerçek gündeminin bize dayatılan suni tartışmalar değil, yoksulluk ve geçim derdi olduğunu bir kez daha yerinde gördük. Allah herkesin yardımcısı olsun.” dedi.

3 / 4
Başkan Kargı’dan Mitinge Davet: “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” 4

5 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da Amasya’da düzenlenecek mitinge yoğun katılım beklenirken, CHP İl ve İlçe Örgütleri de organizasyonun sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

4 / 4
KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *