reklam
reklam
40,5650 %0.01
47,0791 %-1.36
4.326,67 % -0,59
117.788,73 %-1.102
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Az bulutlu
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Taşova’da Kötü Koku Sorunu İçin Harekete Geçildi

Taşova’da Kötü Koku Sorunu İçin Harekete Geçildi

Taşova’da kötü koku şikayetleri üzerine İSKİ ekipleri ilçeye gelerek altyapı incelemelerine başladı. Detaylar haberimizde...

Taşova Belediyesi, vatandaşlardan gelen kötü koku şikayetleri üzerine acil önlem aldı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekipleri ilçeye gelerek çalışmalara başladı.

Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp, ilçede son günlerde artan kötü koku şikayetleriyle ilgili önemli bir kamuoyu duyurusu yaptı. Başkan Özalp, vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine derhal harekete geçtiklerini belirterek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ile irtibata geçildiğini ve teknik ekiplerin ilçeye yönlendirildiğini açıkladı.

İSKİ’ye bağlı uzman ekipler, Taşova’daki koku probleminin kaynağını tespit etmek amacıyla iki gündür belediye ekipleriyle koordineli şekilde sahada incelemelerde bulunuyor. Yapılan açıklamada, özellikle altyapı sistemlerinde meydana gelen bazı aksaklıkların kötü koku oluşumuna neden olduğu değerlendirilirken, detaylı bir temizlik ve teknik müdahale sürecinin başlatıldığı ifade edildi.
 

Taşova’da Kötü Koku Sorunu İçin Harekete Geçildi 1

Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hatlarında Temizlik ve İyileştirme

Yapılan çalışmalar kapsamında, tıkanan kanalizasyon hatlarının açılması, yağmur suyu ve atık su hatlarının ayrıştırılması gibi kritik işlemler uygulanıyor. Aynı zamanda rögar bacalarının temizlenmesi ve belirli bölgelerde yer altı su sirkülasyonunun sağlıklı hale getirilmesi için teknik müdahaleler de gerçekleştiriliyor. Belediye yetkilileri, bu adımların hem kısa vadede geçici bir rahatlama sağlayacağını hem de uzun vadeli altyapı projelerine zemin oluşturacağını vurguladı.
 

1 / 3
Taşova’da Kötü Koku Sorunu İçin Harekete Geçildi 2

Geçici Rahatsızlıklara Karşı Anlayış Çağrısı

Belediye Başkanı Ömer Özalp, çalışmalar sırasında oluşabilecek geçici rahatsızlıklar için vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirtti. Başkan Özalp, “İlçemizin yaşam kalitesini yükseltmek, halk sağlığını korumak ve çevresel etkileri en aza indirmek adına tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorun tamamen çözülene kadar hem belediye ekiplerimiz hem de İSKİ personeli sahadaki görevlerine kesintisiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.
 

2 / 3
Taşova’da Kötü Koku Sorunu İçin Harekete Geçildi 3

Taşova Belediyesi’nin, kötü koku sorununa karşı gösterdiği hızlı ve koordineli müdahale, vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Yetkililer, teknik ekiplerin hazırlayacağı rapor doğrultusunda kalıcı çözümler üretilerek benzer sorunların tekrar yaşanmaması için gerekli tüm adımların atılacağını belirtti.
 

3 / 3
KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *