reklam
reklam
42,2011 %0,23
48,8266 %0,43
5.560,03 % 2,32
105.973,50 %3.732
Amasya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM MHP Amasya'dan Hamamözü Çıkarması

MHP Amasya'dan Hamamözü Çıkarması

MHP Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, Hamamözü’nde teşkilat üyeleriyle bir araya gelip kurum ziyaretlerinde bulundu. Birlik, dayanışma ve hizmet vurgusunun öne çıktığı programda ilçeye dair önemli değerlendirmeler yapıldı. Detaylar haberimizde…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, Hamamözü ilçesinde yoğun temaslarda bulundu. İlçe Başkanlığı, muhtarlar, kurum amirleri ve Kaymakamlık ziyaretleriyle dolu programda birlik, dayanışma ve hizmet vurgusu ön plana çıktı.
 

MHP Amasya'dan Hamamözü Çıkarması 1

İlçe Teşkilatıyla Değerlendirme Toplantısı
MHP Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, Hamamözü İlçe Başkanı Kemal Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek parti faaliyetleri üzerine istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, ilçede yürütülen çalışmalar, vatandaşlarla iletişim faaliyetleri ve yerel sorunların çözümüne yönelik adımlar ele alındı.
Akgül, toplantıda yaptığı konuşmada MHP teşkilatlarının sahada aktif ve dinamik bir şekilde çalıştığını vurguladı. “Her ilçemizde olduğu gibi Hamamözü’nde de partimizin ilkeleri doğrultusunda vatandaşlarımızla birebir temas halindeyiz. Bizim siyaset anlayışımızın temelinde hizmet, samimiyet ve millet sevgisi vardır.” ifadelerini kullandı.
İlçe Başkanı Kemal Yılmaz da, Hamamözü teşkilatının birlik ve dayanışma içinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, il başkanlığının desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

1 / 4
MHP Amasya'dan Hamamözü Çıkarması 2

Kaymakam Ertuğrul Arslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Program kapsamında MHP heyeti, Hamamözü’ne yeni atanan Kaymakam Ertuğrul Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı Mustafa Akgül, İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Selahattin Yayla ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Akgül, Kaymakam Arslan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Hamamözü’nün kalkınması için devlet-millet iş birliğinin önemine değindi. “MHP olarak yerelde devletimizin tüm kurumlarıyla uyum içinde çalışmaya hazırız. Amacımız, vatandaşlarımızın refahına katkı sağlayacak her girişimi desteklemektir.” dedi.
Kaymakam Ertuğrul Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kamu kurumları ve yerel yönetimlerin iş birliğiyle ilçeye en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını ifade etti.
 

2 / 4
MHP Amasya'dan Hamamözü Çıkarması 3

“Derdiniz Derdimiz” Programı Kapsamında Muhtarlarla Buluşma
Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda başlatılan “Derdiniz Derdimiz” temalı çalışmalar kapsamında Hamamözü’nde muhtarlar toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Başkanı Mustafa Akgül, İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Selahattin Yayla, İl Sekreteri Ferhat Köksal ve teşkilat üyeleri katıldı.
Toplantıda muhtarlar, mahallelerde yaşanan sorunları dile getirerek çözüm önerilerini paylaştı. Akgül, muhtarların vatandaşla devlet arasındaki köprü görevini üstlendiğini vurgulayarak, “Muhtarlarımızın sesi bizim sesimizdir. Milletimizin derdi bizim derdimizdir.” ifadelerini kullandı.
 

3 / 4
MHP Amasya'dan Hamamözü Çıkarması 4

Kurum Ziyaretleriyle Tam Destek
MHP heyeti ayrıca Hamamözü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Erdoğan ve İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Şaban Sağlam’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde ilçedeki sağlık ve güvenlik hizmetleri hakkında bilgi alındı.
Akgül, sağlık ve güvenlik alanında görev yapan kamu çalışanlarının özverili hizmetlerine dikkat çekerek, “Toplumun huzuru ve sağlığı için emek veren tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Her kurumun istikrarı, ilçemizin güvencesidir.” dedi.
 

4 / 4
KAYNAK: MHP Amasya İl Başkanlığı
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *