42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
87.405,15 %-1.438
Amasya
Kapalı
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Merzifon’da Doğallığın ve Lezzetin Yeni Adresi Hizmete Girdi

Merzifon’da Doğallığın ve Lezzetin Yeni Adresi Hizmete Girdi

Merzifon’da Doğallığın ve Lezzetin Yeni Adresi Hizmete Girdi 1

Merzifon’da şarküteri ürünleri üzerine satış yapacak olan Özgür Şarküteri dualarla hizmete girdi.

Özgür Fındıkçı’nın sahibi olduğu ‘Doğallığın ve lezzetin Adresi’ sloganıyla faaliyete başlayan Özgür Şarküteri’nin açılışına havanında soğuk olmasına rağmen yoğun bir katılım sağlandı.

1 / 4
Merzifon’da Doğallığın ve Lezzetin Yeni Adresi Hizmete Girdi 2

Harmanlar Mahallesi Avcı Sokak’ta hizmete başlayan Özgür Şarküteri’nin açılış merasimine Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Başkanı İlker Küp, Merzifon İlçe Başkanı Hasan Caba, Merzifon İl Genel Meclis Üyesi Cem Acar, CHP Merzifon İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Efecan Sevindik, CHP Merzifon Belediye Meclis Üyesi Fatih İşcan ve davetliler katıldı.

2 / 4
Merzifon’da Doğallığın ve Lezzetin Yeni Adresi Hizmete Girdi 3

Açılış öncesinde konuşan CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp, “Ülkemizin bu zor anlarında Özgür Fındıkçı kardeşimizin Merzifon ekonomisine küçük de olsa bir katkı sunması çok değerli. Kendisine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan hayırlı işler diliyorum” dedi.

İşletme sahibi Özgür Fındıkçı ise uzun yıllardır hayalini kurduğu işletmeyi açmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, peynirinden, yöresel doğan ürünlere, balından zeytin çeşitlerine kadar Merzifon halkının birinci kalite ve damak zevkine uygun ürünleri Özgür Şarküteri’de bulabileceklerini ifade etti.

3 / 4
Merzifon’da Doğallığın ve Lezzetin Yeni Adresi Hizmete Girdi 4

Yapılan duanın ardından işletmenin kurdelesi CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp tarafından kesilerek hizmete girdi.

4 / 4
Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *