Amasya’nın Göynücek ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Amasya Valisi Önder Bakan, AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez ile Göynücek Kaymakamı Oğuzhan Akman, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Gerçekleştirilen buluşmada Göynücek merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı köylerin genel durumu ve yerel ihtiyaçlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Muhtarlar, sorumluluk bölgelerine ilişkin konuları doğrudan yetkililere aktarma imkânı buldu.
Muhtarlarla Doğrudan Temas
Amasya Valisi Önder Bakan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, yerel yönetim ile vatandaşlar arasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarla bir araya gelindi.
Göynücek genelindeki mahalle ve köyleri temsil eden muhtarların katıldığı programda ilçeye ilişkin konular değerlendirildi.
Toplantı da bu doğrultuda yereldeki talep ve ihtiyaçların doğrudan aktarılması açısından önemli bir buluşma oldu.
Milletvekilleri İpek Ve Çilez De Katıldı
Göynücek’te düzenlenen programa AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez de katıldı.
Milletvekilleri, Vali Önder Bakan ve Göynücek Kaymakamı Oğuzhan Akman ile birlikte ilçenin mahalle ve köy muhtarlarıyla görüşerek yerel konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Program, merkezi yönetim, yerel idare ve köy-mahalle temsilcilerinin aynı ortamda buluşması bakımından dikkat çekti.
Köy Ve Mahallelerin İhtiyaçları Gündemde
Muhtarlarla gerçekleştirilen buluşmada Göynücek’in mahalle ve köylerinde vatandaşların günlük yaşamını doğrudan ilgilendiren konular üzerinde duruldu.
Muhtarların kendi bölgelerine ilişkin talep ve değerlendirmelerini yetkililerle paylaşması, ihtiyaçların sahadan doğrudan aktarılmasına imkân sağladı.
Göynücek İçin Ortak İstişare
Toplantıda Vali Önder Bakan, milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez ile Kaymakam Oğuzhan Akman’ın muhtarlarla bir araya gelmesi, Göynücek’in yerel gündeminin doğrudan değerlendirilmesine olanak sağladı.
Göynücek’in Yerel Gündemi Ele Alındı
Amasya Valisi Önder Bakan’ın ilçelerde gerçekleştirdiği temaslar kapsamında yapılan Göynücek programında, mahalle ve köy muhtarlarının görüşlerinin alınması ön plana çıktı.
AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez ile İlçe Kaymakamı Oğuzhan Akman’ın da yer aldığı buluşmada, Göynücek’in mahalle ve köylerine ilişkin değerlendirmeler karşılıklı istişare içerisinde gerçekleştirildi.
Toplantının, ilçedeki kamu hizmetlerinin sahadaki ihtiyaçlar doğrultusunda takip edilmesi ve muhtarların ilgili makamlarla doğrudan iletişim kurması açısından önemli bir temas olduğu belirtildi.
