AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, mübarek Ramazan ayı kapsamında Amasya’da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Çilez, gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşehrilerinin evlerine konuk olarak Ramazan aylarını tebrik ederken, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendiren özel bir zaman dilimi olduğunu belirten Milletvekili Hasan Çilez, vatandaşlarla bir araya gelmenin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti. Ziyaretlerde vatandaşların taleplerini ve düşüncelerini de dinleyen Çilez, Ramazan ayının manevi atmosferini hemşehrileriyle birlikte paylaşmanın önemine vurgu yaptı.
Vatandaşlarla Samimi Sohbetler
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Amasyalı vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Hasan Çilez, ev sohbetlerinde hem Ramazan ayının bereketini paylaştı hem de vatandaşların hal ve hatırlarını sordu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşların hayır dualarını alan Çilez, toplumla iç içe olmaya ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.
Milletvekili Hasan Çilez yaptığı açıklamada, “Amasya’mızda kıymetli hemşehrilerimizi hanelerinde ziyaret ederek mübarek Ramazan aylarını tebrik ettik. Samimi sohbetler eşliğinde hayır dualarını aldık. Ramazan’ın bereketini, paylaşmanın ve dayanışmanın huzurunu birlikte yaşadık” ifadelerini kullandı.
Ramazan’ın Birlik ve Dayanışma Ruhu
Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı bir dönem olduğunu dile getiren Çilez, bu tür ziyaretlerin toplumdaki birlik ve beraberliği güçlendirdiğini söyledi. Ramazan ayının manevi ikliminde vatandaşlarla bir araya gelmenin büyük bir anlam taşıdığını ifade eden Çilez, yapılan ziyaretlerde vatandaşların gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
Çilez açıklamasının devamında, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin” dedi.
Ziyaretler Devam Edecek
AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez’in Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceği öğrenildi. Amasya’nın farklı mahalle ve köylerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların taleplerinin de dinlendiği belirtilirken, Ramazan ayının manevi atmosferinin birlikte yaşanmaya devam edeceği ifade edildi.
Vatandaşlar da gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Hasan Çilez’e teşekkür etti.
