reklam
reklam
39,2875 %-0.11
44,7841 %-0.54
4.177,02 % -1,41
105.333,34 %1.34
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Kapalı
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Amasya Protokolünden Anlamlı Bayram Ziyareti

Amasya Protokolünden Anlamlı Bayram Ziyareti

Amasya Valisi Önder Bakan, Garnizon Komutanı Tuğg. Kemal Çakıroğlu ve Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Kurban Bayramı'nda hastane ziyaretinde bulundu.

Haberleri

Kurban Bayramı'nın manevi atmosferi, hastane koridorlarında da hissedildi. Amasya Valisi Önder Bakan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Çakıroğlu ve Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, bayram vesilesiyle Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında hem hastalarla hem de sağlık çalışanlarıyla bir araya gelinerek bayramları kutlandı.

Amasya Protokolünden Anlamlı Bayram Ziyareti 1

Vali Bakan ve beraberindeki heyet, ilk olarak acil serviste tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından yataklı servislerde yatan hastalar tek tek ziyaret edilerek bayram tebrikinde bulunuldu. Ziyaret sırasında hastalara moral verilirken, yalnız olmadıkları mesajı verildi.

1 / 4
Amasya Protokolünden Anlamlı Bayram Ziyareti 2

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Vali Önder Bakan, “Rahatsızlıkları sebebiyle bayramı hastanede karşılayan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Onların moralini yükseltmek, bu özel günde yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizim için büyük bir sorumluluktur” ifadelerini kullandı.

2 / 4
Amasya Protokolünden Anlamlı Bayram Ziyareti 3

Sağlık çalışanlarının bayramda da özveriyle görev yaptığını vurgulayan Vali Bakan, “Bayram demeden, tatil gözetmeden vatandaşlarımızın sağlığı için görev başında bulunan tüm sağlık personelimize teşekkür ediyorum. Sayelerinde halkımız huzur içinde sağlık hizmeti alabiliyor” dedi.
Ziyarete Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Hastane Başhekim Vekili Dr. Öğr. Üyesi Hatice Dörtok Demir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeliha Ürkmez ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Aydın Kural da eşlik etti.

3 / 4
Amasya Protokolünden Anlamlı Bayram Ziyareti 4

Ziyaret sonunda hasta yakınları ve hastane çalışanları, Amasya protokolünün göstermiş olduğu ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Bayramın sağlık, huzur ve birlik içinde geçmesi temennisiyle tamamlanan ziyaret, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olarak hafızalarda yer etti.

4 / 4
KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *