44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
70.672,53 %-1.905
Amasya
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Ak Parti Gençlik Kolları Sahada

Ak Parti Gençlik Kolları Sahada

AK Parti Merzifon İlçe Gençlik Kolları, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak amacıyla camilerde imsakiye dağıtımı ve lokma ikramı gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde…

Haberleri
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 1

AK Parti Merzifon İlçe Gençlik Kolları, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu sahaya taşıyan anlamlı bir çalışmaya imza attı. Gençlik Kolları Yönetimi, Üniversite Birimi ve Yeni Seçmen Birimi’nin ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinliklerde, Merzifon’daki farklı camilerde vatandaşlarla bir araya gelindi. Ramazan’ın manevi iklimini hemşehrileriyle paylaşmayı amaçlayan teşkilat, cami çıkışlarında imsakiye dağıtımı ve lokma ikramı yaptı.

1 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 2

AK Parti Merzifon İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuğrahan Alıcı, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan ayının toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendiren özel bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekti. Alıcı, “Gençlik Kolları Yönetimimiz, Üniversite Birimimiz ve Yeni Seçmen Birimimiz olarak Ramazan’ın manevi iklimini hemşehrilerimizle paylaşmak adına sahadaydık” ifadelerini kullandı.

2 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 3

Dört Camide Eş Zamanlı Etkinlik

 

Gerçekleştirilen program kapsamında Garip Hafız Camii, Mahsen Camii, Kuba Camii ve Hacı Şerif Ağa Camii’nde eş zamanlı etkinlikler düzenlendi. Gençlik Kolları üyeleri tarafından cami cemaatine imsakiye dağıtımı yapılırken, Kadın Kolları teşkilatı tarafından ise lokma ikramı gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde başlayan programlarda, Ramazan ayının paylaşma ruhu somut bir şekilde yaşatıldı.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, cami çıkışlarında oluşan samimi sohbetler dikkat çekti. İmsakiye alan vatandaşlar, bu tür çalışmaların Ramazan ayının ruhuna uygun olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Özellikle gençlerin sahada aktif şekilde yer alması, cemaat tarafından memnuniyetle karşılandı.

3 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 4

“Birlik ve Beraberliği Sahada Yaşıyoruz”

 

AK Parti Merzifon İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tuğrahan Alıcı, Ramazan ayının yalnızca ibadet değil, aynı zamanda paylaşma ve gönül kazanma ayı olduğunun altını çizdi. Alıcı, “Birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunun en güzel şekilde hissedildiği bu mübarek günlerde; hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

 

Gençlik Kolları olarak sahada olmayı önemsediklerini belirten Alıcı, özellikle gençlerin toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmesinin büyük değer taşıdığını vurguladı. Ramazan ayı boyunca benzer çalışmaların devam edeceğini ifade eden Alıcı, gençlerin hem sosyal hem de manevi yönden gelişimine katkı sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

4 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 5

Kadın Kolları’ndan Lokma İkramı

 

Etkinliklerin önemli bir ayağını ise Kadın Kolları’nın gerçekleştirdiği lokma ikramı oluşturdu. Camilerde namaz sonrası yapılan ikramlar, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma kültürünü yansıttı. Kadın Kolları üyeleri, hazırladıkları lokmaları vatandaşlara ikram ederek Ramazan sevincine ortak oldu.

 

Lokma ikramı sırasında vatandaşlarla yakından ilgilenen teşkilat mensupları, özellikle yaşlılar ve çocuklarla sohbet etti. Bu samimi görüntüler, Ramazan ayının manevi atmosferini sahaya taşıdı.

5 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 6

Teşkilata ve İlçe Başkanlığına Teşekkür

 

Tuğrahan Alıcı, açıklamasında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Başta Gençlik Kolları Yönetimi olmak üzere Üniversite Birimi ve Yeni Seçmen Birimi üyelerine teşekkür eden Alıcı, Kadın Kolları teşkilatının katkılarının da son derece kıymetli olduğunu ifade etti.

 

Alıcı ayrıca, desteklerini her zaman hissettiren AK Parti Merzifon İlçe Başkanlığına da teşekkür ederek, teşkilat içindeki uyum ve dayanışmanın sahadaki çalışmalara olumlu yansıdığını söyledi. İlçe teşkilatıyla koordineli şekilde yürütülen çalışmaların, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde planlandığını belirtti.

6 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 7

“Ramazan’ın Bereketi Tüm İslam Âlemine Hayırlar Getirsin”

 

Açıklamasının sonunda Ramazan ayına dair temennilerini paylaşan Tuğrahan Alıcı, “Ramazan’ın bereketinin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi. Bu tür çalışmaların sadece Ramazan ayıyla sınırlı kalmayacağını, yıl boyunca toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini vurguladı.

 

AK Parti Merzifon İlçe Gençlik Kolları’nın Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü bu saha çalışmaları, hem manevi değerlerin yaşatılması hem de toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi açısından önemli bir örnek olarak değerlendirildi. Camilerde eş zamanlı gerçekleştirilen imsakiye dağıtımı ve lokma ikramı, Merzifon’da Ramazan ayının ruhunu sahaya taşıyan anlamlı bir organizasyon olarak hafızalarda yer aldı.

7 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 8
8 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 9
9 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 10
10 / 11
Ak Parti Gençlik Kolları Sahada 11
11 / 11
Muhabir: Demet SAĞAN
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *