Amasya İl Müftülüğü, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği etkinlikle sınav stresine tatlı bir mola verdirdi. Tatlı ve çay ikramı eşliğinde gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Amasya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları, Amasya Üniversitesi Geçerken İz Bırakanlar Kulübü ve Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğiyle Amasya Üniversitesi öğrencilerine yönelik moral ve motivasyon etkinliği düzenledi. Final sınavlarının yoğun temposunda manevi destek amacıyla gerçekleştirilen program kapsamında öğrencilere tatlı ve çay ikramında bulunuldu.

Müftü Bayram’dan Öğrencilere Başarı Dileği
Etkinliğe Amasya İl Müftüsü Hamza Bayram da katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, İlahiyat Fakültesi Dekanı ve öğretim üyeleri ile de sohbet eden Müftü Bayram, üniversite gençliğine yönelik manevi desteğin önemine dikkat çekti.
“Öğrencilerimizin sadece akademik başarıları değil, manevi huzurları da bizim için önemli. Bu tür sıcak etkinliklerle onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Tatlı bir ikramın ardında samimi bir dua ve moral vardır” ifadelerini kullandı.

Tatlı İkramı, Samimi Ortam
Üniversite yerleşkesi içerisinde kurulan stantlarda öğrencilere çay ve tatlı ikramları yapılırken, görevliler ve gönüllüler, öğrencilerle birebir ilgilenerek hem sınav süreci hakkında sohbet etti hem de başarı dileklerini iletti. Etkinlikte manevi destek içerikli broşürler de öğrencilere sunuldu.

Gençlerden Yoğun İlgi ve Teşekkür
Etkinlik, Amasya Üniversitesi öğrencileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Yoğun sınav temposu içinde böyle bir etkinliğin moral verdiğini belirten öğrenciler, İl Müftülüğüne ve katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkür etti.
Amasya İl Müftülüğü yetkilileri, benzer etkinliklerin yıl boyunca farklı öğrenci gruplarına yönelik devam edeceğini ve gençlerin her alanda desteklenmeye devam edeceğini belirtti.
