Gaziantep’te gece saatlerinde meydana gelen feci trafik kazası can aldı. Konya-Kahta seferini yapan yolcu otobüsü, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde tırla çarpıştı. Kazada otobüs şoförü ile muavin hayatını kaybederken çok sayıda yolcu yaralandı.
Kaza, 18 Ağustos 2026 Salı günü sabaha karşı gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre Konya’dan Adıyaman’ın Kahta ilçesine doğru seyreden yolcu otobüsü, Gaziantep’in Nurdağı ilçesi mevkisinde tırla çarpıştı. Kazanın ardından otobüste büyük panik yaşandı.
Şoför ve Muavin Hayatını Kaybetti
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı kontrollerde otobüs şoförü T.D. ile muavin M.S.Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.
İHA kaynaklı ilk haberlerde kazada 22 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılara olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.
Şoför ve Muavin Hayatını Kaybetti
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı kontrollerde otobüs şoförü T.D. ile muavin M.S.Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada 22 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılara olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.
Ekipler Bölgede Seferber Oldu
Çarpışmanın ardından yolcu otobüsünde büyük hasar meydana gelirken ekipler yaralıların tahliyesi için çalışma yürüttü. Yaralı yolcular hastanelerde tedavi altına alınırken kazanın meydana geliş nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.
Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde meydana gelen kazaya ilişkin yaşamını yitiren otobüs şoförü ve muavinin ardından olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
