Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, eğitim kurumlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Mehmet Bilgili İlkokulu’nu ziyaret eden Davu, okulun öğretmenleriyle toplantı yaparak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine bilgi paylaşımında bulundu.
Toplantıda, yeni müfredatın öğrencilere sağlayacağı kazanımlar ve öğretim süreçlerine yansımaları ele alındı. Müdür Davu, öğretmenlerin görüşlerini dinleyerek sürece aktif katkı sunmalarını teşvik etti.
Toplantıda söz alan Ahmet Davu, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin çağın gerekliliklerine uygun olarak hazırlandığını belirterek, “Bu model, öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal açıdan daha donanımlı yetişmesini hedefliyor. Yeni müfredatla birlikte eğitim-öğretim süreçlerimiz daha dinamik, daha katılımcı ve daha verimli hale gelecek” ifadelerini kullandı.

Davu, müfredatın öğrenci merkezli bir anlayışla hazırlandığını, öğretmenlerin bu süreçte en önemli paydaş olduğunu vurguladı. “Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde bu model başarıyla hayata geçirilecek” diyerek öğretmenlere teşekkür etti.
Toplantıya katılan öğretmenler, yeni müfredata dair görüş ve önerilerini paylaşarak uygulamada karşılaşılabilecek konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öğretmenler, öğrencilerin daha etkin ve yaratıcı bir şekilde derse katılımını sağlayacak adımların önemine dikkat çekti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Davu, öğretmenlerin paylaşımlarını not ederek, sürecin sahada daha etkili uygulanması için geri bildirimlerin önemini vurguladı.
Mehmet Bilgili İlkokulu’nda gerçekleştirilen bu toplantı, hem öğretmenlerin motivasyonunu artırdı hem de yeni müfredatın uygulanmasına yönelik yol haritasının netleşmesine katkı sundu.

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, ziyaretin sonunda yaptığı değerlendirmede, “Bizim önceliğimiz, öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Bu doğrultuda öğretmenlerimizle iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.