Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen Atatürk İlkokuluna ziyarette bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen’e ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bedir Arslan ve Hayriye Tüfekci de eşlik etti.
Okulun öğretmenler odasında meslektaşlarıyla buluşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, öğretmenlerle 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim-öğretim alanında yapılan güncellemeler, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında yapılacak eğitim alanındaki çalışmalar ve planlamalar, öğrenci ve öğretmenlerin istekleri, talepleri ve görüşleri istişare edildi.
Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen öğretmen ve idarecilere başarılı bir eğitim dönemi dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.