Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerin katılımıyla değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan başkanlığında düzenlenen toplantıya masa tenisi, badminton, hentbol ve halter branşlarında görev yapan antrenörler katıldı. Toplantıda dört farklı spor branşının temsilcileri bir araya gelerek değerlendirme ve görüş alışverişinde bulundu.
Dört Branşın Antrenörleri Bir Araya Geldi
Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, kurum bünyesinde görev yapan antrenörlerle değerlendirme ve istişare toplantısında buluştu.
Toplantıya masa tenisi, badminton, hentbol ve halter branşlarında görev yapan antrenörler katılım sağladı.
İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen toplantıda farklı spor dallarında görev yapan antrenörler, İl Müdürü Osman Ercan başkanlığında bir araya geldi.
İl Müdürü Ercan Toplantıya Başkanlık Etti
Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan'ın başkanlığında düzenlenen toplantı, kurum bünyesinde faaliyet gösteren dört spor branşının antrenörlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Değerlendirme ve istişare amacıyla düzenlenen toplantıda antrenörlerin bir araya gelmesi sağlandı.
Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “İl Müdürümüz Osman Ercan başkanlığında, İl Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan masa tenisi, badminton, hentbol ve halter antrenörlerimizin katılımıyla değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi” ifadelerini kullandı.

Spor Branşları Değerlendirme Toplantısında Buluştu
Amasya'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çatısı altında faaliyet gösteren masa tenisi, badminton, hentbol ve halter branşlarının antrenörleri aynı toplantıda yer aldı.
İl Müdürü Osman Ercan'ın başkanlık ettiği buluşmada, kurum bünyesinde görev yapan antrenörler değerlendirme ve istişare toplantısına katıldı.
Dört farklı branştan antrenörün katılımıyla gerçekleştirilen toplantı, Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün spor faaliyetlerine yönelik kurumsal çalışmaları kapsamında düzenlendi.
