Amasya’nın Merzifon ilçesinde hizmet veren Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi bünyesindeki İlkay Selahattin Saka Kreş ve Gündüz Bakım Evi, personel kadrosunu güçlendirmek amacıyla 2 yeni okul öncesi öğretmeni veya çocuk gelişimi uzmanı alımı gerçekleştirecek.
Yapılan resmi duyuruya göre, başvuruda bulunacak adayların ilgili branşlardan lisans ya da daha üst düzey bir eğitim almış olmaları gerekiyor. Ayrıca, adayların en az 60 KPSS puanına sahip olmaları ve tercihen 2 yıl veya üzeri iş deneyimine sahip bulunmaları da aranan şartlar arasında yer alıyor.
Alımı yapılacak personellere, asgari ücretin %25 artırılmış hali üzerinden maaş ödemesi yapılacak. Çalışma saatleri ise hafta içi her gün 07.30 – 17.30 olarak belirlendi.
Başvurular, 30 Haziran – 4 Temmuz 2025 tarihleri arasında yalnızca İŞKUR’un online sistemi üzerinden kabul edilecek. Bu tarihler dışında yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacak.
Hastane yetkilileri, gerçekleştirilecek personel alımıyla birlikte çocuklara daha güvenli, kaliteli ve gelişim odaklı bir eğitim ortamı sunmayı amaçladıklarını belirtti. Aynı zamanda çalışan ebeveynlerin kreş hizmetlerinden daha verimli faydalanabilmelerinin de hedeflendiği vurgulandı.
AK Partili Kaplan’dan Başkan Kargı’ya Sert Tepki: “Maaş Krizinin Sorumlusu Sizsiniz”
#GÜNDEM / 08 Temmuz 2026
Başkan Kargı’dan Maaş Gecikmesi Açıklaması: “Sorun Belediyede Değil, Devletin Vergi Gelirlerinde”
#GÜNDEM / 08 Temmuz 2026
Yorumlar
