Amasya İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nde haftalık olağan eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. İl Müdürlüğü idari kadrosunun katıldığı toplantıya; Eğitim Müfettişleri Başkanı Mahmut Keskiner, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Bilal Baysal, İl Millî Eğitim Şube Müdürleri Abdulkadir Polat, Arif Zengin, Cebrail Baran, Emin Korkmaz, Fatih Aktar, Levent Kılıç ve Mustafa Demir katılım sağladı.
Toplantıda İl Müdürü Katipoğlu, geçtiğimiz günlerde Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında 81 ilin millî eğitim müdürleriyle yapılan toplantının içerikleri hakkında bilgi vererek değerlendirmelerde bulundu. Katipoğlu, Bakanlık tarafından yürütülen faaliyetlerin ve uygulamaların sahada hassasiyetle takip edilmesi gerektiğini vurguladı.
Görüşmede ayrıca birim amirleri, sorumlu oldukları alanlarla ilgili brifing sunarak mevcut durum ve gelecek planlamaları hakkında bilgi verdi. 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırılırken, eğitimin kalitesini artırmaya yönelik adımlar üzerinde duruldu.
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, toplantının sonunda yaptığı değerlendirmede, eğitimde kaliteyi yükseltmek için tüm birimlerin uyum içerisinde çalışmasının önemine dikkat çekerek, “Amacımız çocuklarımızın daha nitelikli bir eğitim almasını sağlamak. Bu doğrultuda her birimimizin özveriyle çalışmaya devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
KAYNAK: Nedime Soku
Vali Bakan, Sofualan’da Gönül Köprüsü Kurdu!
#GÜNDEM / 28 Ekim 2025
Amasya’dan Gazze’ye Umut: Bir Kitap, Bin Dua!
#EĞİTİM / 28 Ekim 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
