reklam
reklam
39,8867 %0.28
46,8040 %0.19
4.200,71 % -1,30
107.249,95 %0
AMASYA
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Amasya
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Haberleri

Merzifon Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı Akif Gülle Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Belediye Başkanvekili Mustafa Atak başkanlığında gerçekleşen Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda gündeme gelen 26 madde görüşülerek karara bağlandı.
Meclis gündemlerinin görüşülmesinin ardından AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup sözcüsü Faruk Kaplan kendilerine iletilen sorunları Belediye Başkanvekili Mustafa Atak’a iletti.
Kaplan, özellikle Meslek Yüksek Okulu ve Fakülte öğrencilerinin akşam 21.00’den sonra merkezden yurtlarına dönmek için herhangi bir toplu taşıma aracının bulunmadığını bunun için kendilerine yardımcı olunmasını talep ettiklerini belirtirken, Başkanvekili Mustafa Atak konuyla ilgili bir çalışma yapacaklarını belirtti.
Toplantı sonunda Belediye Başkanvekili Mustafa Atak, tüm üyelere teşekkür ederek alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *