reklam
reklam
38,7786 %0.39
43,8944 %0.27
4.143,57 % 0,97
104.441,03 %0.86
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Bayrampaşa Belediye Başkanı Down Sendromlular Avrupa şampiyonlarıyla buluştu

Bayrampaşa Belediye Başkanı Down Sendromlular Avrupa şampiyonlarıyla buluştu

İtalya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Futsal Milli Takımı oyuncuları, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'le bir araya gelerek şampiyonluğu kutladı.

Haberleri

İtalya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Futsal Milli Takımı oyuncuları, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'le bir araya gelerek şampiyonluğu kutladı.

İtalya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak şampiyon olan Futsal Milli Takımı oyuncuları, Ulaştırma eski bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile bir araya geldi. Türkiye'ye dönen oyuncularla birlikte pasta keserek şampiyonluğunu kutlayan Başkan Aydıner, "Ay yıldızlı formalarıyla başarıdan başarıya koşan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye olarak onlarla gurur duyuyoruz" dedi.


KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *