Bayburt’ta polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımının, imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımının, imalinin ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttükleri saha ve analiz çalışmaları kapsamında bir şüpheliyi takibe aldı.
Çalışmaların ardından şüphelinin aracı ve üzerinde arama gerçekleştirildi. Aramalara narkotik dedektör köpeği Pablo da katıldı.
Ekipler tarafından yapılan detaylı aramada 20 adet ekstazi hap, 12,66 gram skunk ve 3,40 gram kokain ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere polis ekiplerince el konuldu.
Operasyon kapsamında yakalanan şüpheli hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan adli işlem başlatıldı.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
