Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir evde 46 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 29 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında Atakum ilçesinde belirlenen bir adrese operasyon düzenledi.
Haplar Koli ve Yatağın Altında Bulundu
Ekiplerce ikamette gerçekleştirilen aramada, koliler içine yerleştirilen ve yatağın altında saklanan toplam 46 bin adet uyuşturucu hap bulundu. Ele geçirilen maddelere incelenmek üzere el konuldu.
Operasyon kapsamında A.A. (29) isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, işlemlerinin yapılması için Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ticaretiyle mücadele çalışmaları kapsamında kent genelinde operasyon ve denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.


