reklam
reklam
41,4301 %0,33
48,9082 %0,54
4.989,83 % 0,13
112.608,66 %-1.967
AMASYA
00:00:00
Güneş vaktine kalan
Amasya
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi ASAYİŞ Polisten kaçan aracın çarptığı esnaf ölümden döndü: Kaza anı kamerada

Polisten kaçan aracın çarptığı esnaf ölümden döndü: Kaza anı kamerada

Samsun’da drift yaptığı için polis ekiplerinin peşine düştüğü ehliyetsiz sürücü, sanayi sitesinde iş yeri önündeki esnafa ve park halindeki bir otomobile çarpınca yakalandı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan esnaf ölümden dönerken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücü ehliyetsiz, aracı ise plakasız ve abartı egzozlu çıktı. 
Kaza, Canik ilçesi Eski Sanayi Sitesi Barbaros Caddesi ile 26. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Miraç B. idaresindeki 55 ARN 168 plakalı otomobil, İlkadım ilçesi Kefeli Bulvarı’nda drift atıp trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle ihbar edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli şahin ekipleri sürücüyü durdurmak istedi. Ancak ‘dur’ ihtarına uymayan Miraç B. kaçmaya başladı. 
Kovalamaca sonucu Eski Sanayi Sitesi’ne giren sürücü, iş yerinin önünde arkadaşıyla sohbet eden mobilyacı esnafı Aydın Ergül’e (61) ve park halindeki 55 AJA 088 plakalı otomobile çarptı. Çarpma anında arkadaşı tarafından çekilerek aracın altında kalmaktan son anda kurtarılan Ergül, yaralı halde ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Esnafın iş yerinin kepengi de hasar gördü. 

Ehliyetsiz, plakasız ve abartı egzozlu çıktı 
Kaza sonrası gözaltına alınan Miraç B.’nin ehliyetinin bulunmadığı, aracının arka plakasının olmadığı ve araçta abartılı egzoz bulunduğu belirlendi. Trafik ekipleri sürücüye 98 bin lira para cezası uyguladı. Zanlı, işlemleri için Irmak Polis Merkezine götürüldü. 
 

polisten-kacan-aracin-carptigi-esnaf-olumden-dondu-kaza-ani-kamerada

polisten-kacan-aracin-carptigi-esnaf-olumden-dondu-kaza-ani-kamerada

polisten-kacan-aracin-carptigi-esnaf-olumden-dondu-kaza-ani-kamerada

polisten-kacan-aracin-carptigi-esnaf-olumden-dondu-kaza-ani-kamerada

polisten-kacan-aracin-carptigi-esnaf-olumden-dondu-kaza-ani-kamerada

polisten-kacan-aracin-carptigi-esnaf-olumden-dondu-kaza-ani-kamerada

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *