47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Amasya
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Merzifon Bilgi Gazetesi ASAYİŞ Otomobil ile Patpat Çarpıştı: 2’si Ağır 4 Yaralı

Otomobil ile Patpat Çarpıştı: 2’si Ağır 4 Yaralı

Otomobil ile Patpat Çarpıştı: 2’si Ağır 4 Yaralı

Samsun’un Yakakent ilçesinde otomobil ile tarım aracı patpatın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, Sinop-Samsun kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, N.G. yönetimindeki otomobil ile S.Ö. idaresindeki patpat, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki tarlaya uçtu. Kazada parçalanan patpatın sürücüsü S.Ö. ile eşi B.Ö. yola savruldu.

Otomobil sürücüsü N.G. ile yanında bulunan eşi E.G. de kazada yaralandı.

Kazanın ardından yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerinde gerekli güvenlik önlemlerini alırken, sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahalelerini yaptı.

Kazada yaralanan 4 kişi, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla ilk olarak Alaçam Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumlarının ağır olduğu belirtilen S.Ö. ve B.Ö., buradaki müdahalelerinin ardından Bafra Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle Samsun-Sinop kara yolunda ulaşım bir süre aksadı. Bölgede ekiplerin çalışmalarının ardından trafik akışının normale dönmesi için çalışma yürütüldü.

Polis ekipleri de kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunarak otomobil ile patpatın çarpışma nedeninin belirlenmesine yönelik çalışma başlattı.
 

otomobil-ile-patpat-carpisti-2si-agir-4-yarali

otomobil-ile-patpat-carpisti-2si-agir-4-yarali

otomobil-ile-patpat-carpisti-2si-agir-4-yarali

KAYNAK: İHA
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız